Salată de castraveți persani și orez Violet
Castravetele persan și salata de orez violet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 140 de calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, orez violet de iasomie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Castraveți De Roșii Persane, Salată De Castraveți Persani Cu Porumb Și Feta, și Iaurt Cu Castraveți Persani (Maast-O Khiyaar).
Instrucțiuni
Aduceți orezul, apa și 1/4 linguriță de sare la fiert într-o cratiță mică și grea, apoi reduceți focul la minim și gătiți, acoperit, până când orezul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute.
Întindeți orezul uniform într-o tigaie cu 4 fețe ușor unsă și răciți complet.Zdrobiți grosolan semințele de coriandru cu partea unui cuțit mare.
Aruncați orezul cu coriandru, ingredientele rămase și 1/4 linguriță sare într-un castron mare și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Orezul, fără alte ingrediente, poate fi gătit cu 1 zi înainte și răcit.