Salată de castraveți, pere și fenicul tocat
Salata de castraveți, pere și fenicul tocat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 70 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 115 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare kosher, semințe de rodie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Salată Tocată De Fenicul Și Clementină, Salată de pere și spanac tocată, și Frigarui de creveti la gratar cu salata tocata de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați castraveți de 2 kilograme (ne place Englezahothouse, astfel încât să putem sări peste peeling) în cuburi de 3/4".
Așezați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Așezați frunze Din 1 bec mare de fenicul tăiat în pătrate de 1/2" într-o pungă de plastic resigilabilă.
Așezați feniculul într-un castron mare cu apă cu o stoarcere de suc proaspăt de lămâie pentru a preveni rumenirea; acoperiți. Răciți castravetele,feniculul și frunzele peste noapte.
Combinați castravetele, feniculul scurs, 2 pere, decojite,sferturi, miez,tăiate în bucăți de 1/2" (aproximativ 2 căni) și 1/2 cană semințe de rodie într-un castron mare.
Adăugați 3/4 cană Granny Smith Apple
Vinaigretă de cidru; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați mai multevinaigrette, dacă doriți. Condimentează după gust cusare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Se ornează cu 1/4 cană de rodiesemințe și frunze rezervate.