Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de castraveți dulci și acri. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 56 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de canolan, oțet de vin de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Salată de castraveți dulci și acri, Salată picantă, dulce și acră de castraveți, și Salată De Castraveți Cu Pepene Verde Dulce Și Acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună oțet, zahăr, muștar Dijon, sare și piper într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ulei de canola într-un flux lent și constant, amestecând constant până când este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați castraveți, șobolani și cilantro. Aruncă la haină. Acoperiți și răciți 15 minute.