Salata de castraveți de ceapă este un fără gluten și vegan rețetă cu 14 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână semințe de țelină, oțet, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Salată De Castraveți Și Ceapă, Salată De Castraveți Cu Ceapă, și Salată de castraveți și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare de servire, combinați castraveții, ceapa și ardeiul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Culese Crengute De Marar
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se presară cu sare și semințe de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelină
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Combinați zahărul și oțetul; se toarnă peste amestecul de castraveți. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore.