Salată de castraveți albaștri

Salată de castraveți albaștri
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariane fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, Salata de castraveți albaștri ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 207 calorii , 6 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Pentru 1,1 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră și 20 de minute . 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ardei, ceapă, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de 37% , acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de castraveți cu slănină și brânză albastră , Salată de castraveți cu slănină și brânză albastră și Tartine de castraveți și brânză albastră .

Instrucțiuni

1
Cu o lingură, scoateți semințele din jumătățile de castraveți. Tăiați castraveții în jumătăți groase și puneți feliile pe o farfurie pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole GoyaFasole Goya
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Scotch BonnetArdei Scotch Bonnet
2
Se presară 1/2 linguriță de sare peste feliile de castraveți și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole GoyaFasole Goya
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3
Puneți ceapa, smântâna, oțetul de vin alb, mararul, zahărul și ardeiul alb într-un castron și amestecați până se omogenizează bine. Se amestecă ușor brânza albastră. Uscați feliile de castraveți cu prosoape de hârtie și amestecați-le ușor în salată. Se da la frigider cu cel putin 1 ora inainte de servire; asezonați după gust cu sare chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Pâine Pumpernickel Feliată Gros, OpționalPâine Pumpernickel Feliată Gros, Opțional
Fasole GoyaFasole Goya
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
Smochine Uscate, Cu TulpinăSmochine Uscate, Cu Tulpină
MărarMărar
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Scotch BonnetArdei Scotch Bonnet
Frisca Indulcita Si Migdale Feliate Prajite, OptionalFrisca Indulcita Si Migdale Feliate Prajite, Optional
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista