Salată De Cartofi Și Mazăre
Salata de cartofi și mazăre ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Pentru 48 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 110 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți mazăre, iaurt, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Nouă De Cartofi Și Mazăre, Salată De Mazăre Și Cartofi, și Salată de mazăre, pancetta și cartofi.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se răcește; felie de cartofi.
Într-un castron mare, combinați iaurtul, smântâna, ceapa, 1 linguriță pătrunjel, busuioc, sare, amestec de condimente și boia.
Adăugați cartofii, mazărea și ardeiul roșu; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu pătrunjel rămas. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Williams Selyem Unoaked Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Unoaked Chardonnay]()
Williams Selyem Unoaked Chardonnay
Acest vin fermentat 100% din oțel inoxidabil provine din viță de vie mai veche din valea râului rus. Fermentația rece produce arome de piersici coapte, nectarine albe, flori de citrice și pâine proaspătă coaptă. Este uscat la gust, cu arome răcoritoare de pere, piersici albe, minerale și lămâi Meyer. Aciditatea revigorantă și texturile cremoase oferă acestui vin capacitatea de a se împerechea cu o gamă de antreuri sărate sau aperitive cu brânză.