Salată de cartofi în stil Texas cu muștar și ceapă roșie murată

Salata de cartofi în stil Texas cu muștar și ceapă roșie murată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 3,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 784 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ouă fierte, cartofi noi, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare includ Ceapă Roșie Murată, Salată De Cartofi Nouă În Stil Texas, și Salată De Cartofi Nouă În Stil Texas.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți oțetul, zahărul, semințele de muștar și 1 lingură de sare la fiert într-o cratiță mică și gătiți până se dizolvă zahărul și sarea, aproximativ 1 minut.
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească timp de 10 minute.
Adăugați ceapa și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 24 de ore.
Scurgeți ceapa printr-o strecurătoare într-un bol și rezervați lichidul de murat.
Puneți cartofii într-o oală mare, acoperiți cu apă rece cu 2 inci și adăugați 2 linguri de sare. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când un cuțit introdus în centrul cartofilor nu întâmpină rezistență.
Scurgeți bine cartofii, lăsați să se răcească ușor (dar nu până la capăt) și feliați în felii groase de 1/2 inch.
Transferați cartofii calzi într-un castron mare.
Adăugați ouăle, ceapa murată și ardeii roșii.
Bateți împreună maioneza, muștarul, câteva linguri de lichid de murat și condimentați cu sare și piper.
Adăugați pansamentul și pătrunjelul la cartofii calzi și amestecați ușor pentru a combina; condimentează cu sare și piper.
Se servește la temperatura camerei sau se acoperă bine și se dă la frigider cel puțin 2 ore și se servește răcit.