Salată de cartofi Yukon Gold și ierburi proaspete

Salata de cartofi Yukon Gold și Fresh Herb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 226 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare kosher, cartofi Yukon gold, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este extraordinar. Încercați Aur Yukon festonat și Gratin de cartofi dulci cu ierburi proaspete, Yukon via Vermont: clătite de cartofi Yukon Gold și sos de mere gros, și Salată De Cartofi Yukon Gold pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă aproximativ 1 in. apă într-o oală mare și puneți un coș cu aburi* în partea de jos. Aduceți la fierbere.
Adăugați cartofii, reduceți focul și fierbeți, acoperiți, până se înmoaie când sunt străpunși, 25 până la 30 de minute.
Se toarnă cartofii într-o strecurătoare în chiuvetă, se clătește cu apă rece și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Curățați cartofii și feliați transversal în 1/2-in. bucăți groase. Puneți într-un castron mare de servire.
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei, oțet și 3/4 linguriță. sare și stropiți peste cartofi calzi.
Se presară cu ierburi tocate și se adaugă piper și sare suplimentară după gust, amestecând ușor pentru a acoperi.
* Cartofii se gătesc cel mai uniform într-un coș cu aburi, dar dacă nu aveți unul, umpleți oala la jumătate cu apă și fierbeți cartofii.
Faceți înainte: răciți etanș până la 1 zi (salata va deveni și mai aromată); înainte de servire, aduceți la temperatura camerei, apoi amestecați.