Salată de cartofi Yukon Gold la grătar cu ardei roșu-maioneză de boia afumată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de cartofi Yukon Gold la grătar cu maioneză de ardei roșu afumată cu ardei roșu. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariană are 478 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, oțet de vin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pene de cartofi la grătar cu sos de maioneză de boia afumată, Cartofi de aur Yukon și Latkes de anghinare din Ierusalim cu maioneză de mere-hrean și Taramasalata, și Yukon via Vermont: clătite de cartofi Yukon Gold și sos de mere gros.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți grătarul la mare.
Așezați cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu 1 inch cu apă rece.
Adăugați 1 lingură de sare, aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Se scurge, se lasă să se răcească ușor și se înjumătățește.
În timp ce cartofii se gătesc, combinați maioneza, muștarul, ardeii, usturoiul, oțetul, boiaua și sarea și piperul într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ungeți părțile tăiate ale cartofilor cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătar tăiat cu fața în jos până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Aruncați cartofii cu maioneza cu ardei roșu în timp ce sunt încă calzi, zdrobind ușor pentru a-i rupe. Îndoiți pătrunjelul și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.