Salată De Cartofi Vinaigrette De Vară

Salată De Cartofi Vinaigrette De Vară
Salata de cartofi vinaigrette de vară este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă face 16 porții cu 106 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, cartofi Yukon gold, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de vară cu vinetă de citrice, Salată De Vară Cu Vinetă De Miere, și Salată de vară cu vinetă de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 4 litri, încălziți apa și 2 lingurițe de sare până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați cartofi; reveniți la fierbere. Gatiti descoperit 5-8 minute sau doar pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Între timp, într-un castron mare, amestecați ingredientele pentru pansament; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgeți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Adăugați cartofii și ingredientele rămase pentru salată la pansament; aruncați pentru a acoperi. Capac; frigider 3 ore pentru a amesteca arome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi

Echipamente

DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista