Salata de cartofi Veggie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 699 calorii. Un amestec de oțet de mere, țelină, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Cartofi Vegetarieni, Salată De Cartofi Vegetarieni, și Salată De Cartofi Vegetarieni.
Instrucțiuni
1
Aduceți cartofii și apa sărată pentru a acoperi la fierbere într-o cratiță mare; reduceți focul și fierbeți 7 până la 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgere.
3
Așezați cartofii într-un castron mare; se presară cu oțet și ulei și se aruncă ușor. Se răcește complet (aproximativ 1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți împreună Zara și următoarele 3 ingrediente. Se amestecă morcovii și următoarele 6 ingrediente; se condimentează cu sare și piper după gust. Puneți amestecul de lapte de unt peste amestecul de cartofi; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cu 1 până la 24 de ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Lapte Bătut
Morcov
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Notă: Am testat cu maioneză Kraft cu conținut redus de grăsimi cu ulei de măsline.