Salată De Cartofi Smântână-Mărar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi cu smântână-mărar. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă servește 6. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, iaurt grecesc, cartofi fingerling și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată nouă de cartofi cu smântână și mărar, Salată Cuke cu sos de mărar cu smântână, și Salată De Cartofi Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o cratiță umplută cu două treimi cu apă la foc mare.
Tăiați cartofii în bucăți de 1 inch.
Adăugați cartofii în tigaie; acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mare; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Combinați castravetele, smântâna, iaurtul, mărarul, sarea și piperul într-un castron mare.
Adăugați cartofii scursi în amestecul de castraveți și aruncați ușor pentru a acoperi.