Salată De Cartofi Roșii Fipps Family

Salată De Cartofi Roșii Fipps Family
Salata de cartofi roșii Fipps Family ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 304 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de cartofi, maioneză, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 36%. Încercați Salată De Cartofi Fipps Family, Deen Familie Prăjit Cartofi La Cuptor, și Puiul mamei și Curry de cartofi pentru Flashback-ul alimentar al familiei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii in apa clocotita pentru a acoperi 40 de minute sau pana se inmoaie; se scurge și se răcește. Coaceți cartofii și tăiați în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Se amestecă împreună cartofi și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
3
Se amestecă împreună maioneza și următoarele 3 ingrediente; se amestecă ușor în amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Serviți imediat sau acoperiți și răciți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista