Salată de cartofi roșii cu smântână și arpagic

Salată de cartofi roșii cu smântână și arpagic
Salata de cartofi roșii cu smântână și arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 10 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 120 calorii. Un amestec de arpagic, smântână, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Piei de cartofi cu smântână și arpagic, Vichyssoise cu smântână și arpagic, și Smântână Și Arpagic Piure De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați cartofii (nu coajați). Dacă este mare, tăiați în jumătate sau în sferturi. Fierbeți cartofii în coajă până se înmoaie furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
2
Scurgeți, uscați și tăiați în cuburi de 1/2 inch.
3
Într-un bol de salată, combinați cartofii, smântâna, iaurtul și arpagicul; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
ArpagicArpagic
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se adaugă sare și piper după gust; se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista