Salată de cartofi roșii cu smântână și arpagic

Salata de cartofi roșii cu smântână și arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 10 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 120 calorii. Un amestec de arpagic, smântână, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Piei de cartofi cu smântână și arpagic, Vichyssoise cu smântână și arpagic, și Smântână Și Arpagic Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați cartofii (nu coajați). Dacă este mare, tăiați în jumătate sau în sferturi. Fierbeți cartofii în coajă până se înmoaie furculița.
Scurgeți, uscați și tăiați în cuburi de 1/2 inch.
Într-un bol de salată, combinați cartofii, smântâna, iaurtul și arpagicul; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se adaugă sare și piper după gust; se dă la frigider până se răcește.