Salată de cartofi prăjiți cu vinetă cremoasă Dijon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi prăjiți cu vinetă cremoasă Dijon. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 120 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cimbru, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cartofi Cu Arugulan Și Vinetă Dijon, Salată de fasole verde în stil Cobb cu miere cremoasă-vinetă Dijon, și Salată caldă de cartofi și roșii cu vinetă Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o foaie mare de copt grea în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 400 (păstrați foaia de copt în cuptor pe măsură ce se preîncălzește).
Combinați cartofii, 1 1/2 linguri ulei, usturoi și cimbru într-un bol mediu; aruncați pentru a acoperi. Aranjați amestecul de cartofi pe foaia de copt preîncălzită și presărați cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până se rumenesc și se înmoaie, întorcându-se după 20 de minute.
Combinați restul de 1 1/2 linguri ulei, restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper, oțet, șalotă, muștar Dijon și tarhon într-un bol mic, amestecând bine cu un bici.
Stropiți pansamentul peste cartofi.