Salată De Cartofi Prăjiți Cu Glazură Balsamică
Salata de cartofi prăjiți cu glazură balsamică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 203 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, sare și piper măcinat, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare sunt Salată de Kale de cartofi prăjiți cu vinetă balsamică, Salată De Cartofi Prăjiți Cu Năsturel Și Vinetă Balsamică, și Salată De Cartofi Dulci Prăjiți Cu Vinetă Balsamică Kraft.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Bateți uleiul de măsline, 3 linguri de oțet balsamic, miere, boia de ardei, usturoi, sare și piper negru împreună într-un bol mare. Amestecați cartofii, ciupercile și ceapa dulce în amestecul de oțet; aruncați pentru a acoperi.
Întindeți legumele peste foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt ușor străpunși cu o furculiță, 30 până la 40 de minute.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie; zdrobiți slănina.
Transferați amestecul de cartofi într-un castron mare și aruncați cu slănină, ceapă verde, pătrunjel și restul de 2 linguri de oțet balsamic.