Salată De Cartofi Prăjiți Cu Glazură Balsamică

Salată De Cartofi Prăjiți Cu Glazură Balsamică
Salata de cartofi prăjiți cu glazură balsamică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 203 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, sare și piper măcinat, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare sunt Salată de Kale de cartofi prăjiți cu vinetă balsamică, Salată De Cartofi Prăjiți Cu Năsturel Și Vinetă Balsamică, și Salată De Cartofi Dulci Prăjiți Cu Vinetă Balsamică Kraft.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți uleiul de măsline, 3 linguri de oțet balsamic, miere, boia de ardei, usturoi, sare și piper negru împreună într-un bol mare. Amestecați cartofii, ciupercile și ceapa dulce în amestecul de oțet; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Piper NegruPiper Negru
Ceapă DulceCeapă Dulce
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
OțetOțet
UsturoiUsturoi
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Întindeți legumele peste foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt ușor străpunși cu o furculiță, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie; zdrobiți slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Transferați amestecul de cartofi într-un castron mare și aruncați cu slănină, ceapă verde, pătrunjel și restul de 2 linguri de oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel
CartofiCartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista