Salată De Cartofi Prăjiți

Salată De Cartofi Prăjiți
Salata de cartofi prăjiți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 188 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți garnituri: frunze de salvie, oțet de vin, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Cartofi Roșii Prăjiți, Salată De Cartofi Prăjiți, și Salată De Cartofi Noi Prăjiți.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii și salvia într - o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2
Stropiți 1/4 cană de ulei de măsline peste amestec; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
3
Coaceți la 450, amestecând la fiecare 15 minute, timp de 35 până la 40 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și rumeniți. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
4
Tăiați cartofii în jumătate; se presară cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
5
Așezați cartofii într-un castron mare de servire. Zdrobiți frunzele de salvie prăjite peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
6
Bateți împreună restul de 1/4 cană de ulei, oțet de vin roșu, 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper, șalotă și cimbru; stropiți peste amestecul de cartofi, aruncați ușor. Se acoperă cu frunze proaspete de salvie și crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, InmuiatUnt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
7
Serviți cu un oli, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista