Salată De Cartofi La Grătar În Stil Francez

Reteta stil francez salata de cartofi la gratar ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 50 minute. Acest fel de mâncare are 483 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați muștar de cereale, capere, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Piept de pui tăiat francez la grătar în stil Buffalo, cu sos de brânză albastră și salată Jicaman și pepene verde, Salată De Creveți În Stil Francez, și Salată de linte caldă în stil francez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Acoperiți cartofii cu apă într-o cratiță medie.
Adăugați 2 linguri de sare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Scurgeți cartofii și lăsați să se răcească și feliați în jumătate.
Încălziți grătarul la mediu.
Într-un castron mare aruncați cartofii cu 1/4 cană de ulei și condimentați cu sare și piper.
Așezați cartofii pe grătar, tăiați cu fața în jos și grătați până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute. Întoarceți cartofii și continuați să grătați până când tocmai ați fiert, cu aproximativ 4 minute mai mult.
În timp ce cartofii se prăjesc, bateți împreună oțetul, muștarul și 1/4 cană de ulei într-un bol mare, adăugați ceapa roșie, cornichonul și caperele și amestecați pentru a combina.
Scoateți cartofii de pe grătar și adăugați imediat în castron cu celelalte ingrediente și amestecați ușor pentru a combina. Condimentează cu sare și piper.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu cel puțin 15 minute înainte de servire.
Garnisiți cu chervil tocat.