Salată De Cartofi La Grătar În Stil Francez

Salată De Cartofi La Grătar În Stil Francez
Reteta stil francez salata de cartofi la gratar ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 50 minute. Acest fel de mâncare are 483 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați muștar de cereale, capere, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Piept de pui tăiat francez la grătar în stil Buffalo, cu sos de brânză albastră și salată Jicaman și pepene verde, Salată De Creveți În Stil Francez, și Salată de linte caldă în stil francez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Acoperiți cartofii cu apă într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați 2 linguri de sare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Scurgeți cartofii și lăsați să se răcească și feliați în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
5
Încălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Într-un castron mare aruncați cartofii cu 1/4 cană de ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați cartofii pe grătar, tăiați cu fața în jos și grătați până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute. Întoarceți cartofii și continuați să grătați până când tocmai ați fiert, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
În timp ce cartofii se prăjesc, bateți împreună oțetul, muștarul și 1/4 cană de ulei într-un bol mare, adăugați ceapa roșie, cornichonul și caperele și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Scoateți cartofii de pe grătar și adăugați imediat în castron cu celelalte ingrediente și amestecați ușor pentru a combina. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Lăsați să stea la temperatura camerei cu cel puțin 15 minute înainte de servire.
11
Garnisiți cu chervil tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChervilChervil
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista