Salată De Cartofi La Grătar
Salata de cartofi Barbeque necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 61 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 364 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sos de grătar, ceapă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Sos Barbeque I, Coaste De Grătar, și Cum să frigeți un curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii cubați într-un ceainic mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când cartofii sunt doar fragezi, 15 până la 20 de minute.
Scurgeți și întindeți cartofii pe foi de copt într-un singur strat. Răciți cartofii la frigider până la rece, aproximativ 2 ore.
Se amestecă cartofii răciți, ceapa roșie, oul, maioneza, sosul de grătar, praful de usturoi, sarea și piperul într-un castron mare.
Presărați cu boia, dacă doriți.