Salată De Cartofi La Cuptor I
Salata de cartofi la cuptor i este a fără gluten, fără lactate și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 12. O porție conține 434 calorii, 13g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Salată De Cartofi La Cuptor, Salată De Cartofi La Cuptor, și Salată De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Puneți cartofii tăiați felii într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 10 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
În același timp, așezați slănina într-o tigaie mare adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Într-un castron mare, amestecați cartofii, brânza, ceapa, maioneza, sarea și piperul. Lingură în vasul de copt pregătit. Zdrobiți slănina deasupra și presărați cu măsline.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.