Salată de cartofi germană
Nu poți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încearcă salata de cartofi germană. Pentru 1,96 dolari per porție , primești o garnitură pentru 8 persoane. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și cu conținut ridicat de 30 de calorii are 332 de calorii , 8 g de proteine și 19 g de grăsimi per porție. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de 4 iulie . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită bacon, ceapă, muștar Dijon și frunze de pătrunjel. Per total, această rețetă obține un scor bun de 59% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Clătite cu banane și Nutella în stil german , Chiftele germane de carne Frikadellen și Glazură pentru tort german de ciocolată .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Puneți cartofii într-o oală mare cu ceapa galbenă și acoperiți-i cu apă rece. Gătiți-i pe grătar sau pe aragaz, până se înmoaie.
Scurgeți cartofii, aruncați ceapa și tăiați-i cubulețe când s-au răcit suficient pentru a-i putea manipula.
Puneți cartofii într-un bol mare și acoperiți-i pentru a-i menține cald.
Așezați o tigaie mare de sotat pe grătarul grillului.
Adăugați baconul și gătiți-l până devine crocant.
Scoateți slănina cu o lingură cu crestătură și scurgeți-o pe o farfurie tapetată cu prosop de hârtie.
Adăugați ceapa roșie în grăsimea de slănină topită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3-4 minute. Adăugați cu grijă oțetul și muștarul și gătiți încă 2 minute.
Încorporați uleiul cu un tel și condimentați cu sare și piper, după gust.
Adăugați dressingul fierbinte peste cartofi și amestecați ușor pentru a-i acoperi. Încorporați ceapa verde și pătrunjelul. Condimentați din nou cu sare și piper, după gust.