Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofi dulci și salată de ghimbir. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 111 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți suc de lămâie, miere, cartofi dulci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de cartofi dulci cu pansament portocaliu-ghimbir, Ghimbir Cartofi Dulci, și Caserola De Cartofi Dulci Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
1
Aruncați cartofii dulci, țelina și pătrunjelul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă dressing, miere, suc de lămâie și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3
Se adaugă în amestecul de cartofi; se amestecă ușor. Acoperă.