Salată de cartofi dulci răcită cu Lime și ulei de Chili
Salata de cartofi dulci refrigerate cu Lime și ulei de Chili ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 423 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, cartofi dulci, ulei de semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Homar răcit cu salată de portocale cu sânge de cartofi și Lime, Salată De Cartofi Dulci Răcită, și Este salata de cartofi dulci prăjiți refrigerați un oximoron.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați cartofi dulci și reveniți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Bateți oțetul, coaja de tei și sucul, 1 scallion feliat, 1 linguriță sare și ulei de chili într-un castron mic.
Adăugați ulei de semințe de struguri într-un flux lent și constant, amestecând până la emulsionare. Se condimentează cu piper. Aruncați pansamentul cu cartofi dulci calzi într-un castron mare și garnisiți cu restul de ceapă verde.
Se lasă la temperatura camerei, apoi se dă la frigider până se răcește.