Salată De Cartofi Dulci Prăjiți
Salata de cartofi dulci prăjiți este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 5,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 638 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de verdeață de salată, cireșe tarte, nuci de fistic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Cartofi Dulci Prăjiți, Salată De Cartofi Dulci Prăjiți, și Salată De Cartofi Dulci Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sfeclă prăjită și cartofi dulci
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade Farenheit.
Așezați sfecla pentru bebeluși în folie (blaturile îndepărtate), stropiți cu ulei de măsline și închideți bine folia în jurul sfeclei.
Întindeți cartofii dulci tăiați cubulețe pe foaia de copt stropiți cu ulei de măsline (folosind mâinile amestecați cartofii dulci și uleiul de măsline pentru a vă asigura că toate părțile cartofilor dulci sunt acoperite cu ulei) și presărați sare kosher.Odată ce cuptorul este încălzit, așezați pachetul de folie de sfeclă pe un raft și foaia de copt de cartofi dulci pe raftul superior. Prăjiți timp de 60 de minute. La jumătatea timpului de prăjire, amestecați cartofii.
Scoateți atât sfecla, cât și cartofii din cuptor pentru a se răci.Odată ce sfecla este rece, deschideți pachetul de folie. Cojiți sfecla, pielea va aluneca imediat doar folosind degetele.
Tăiați orice pete aspre și zaruri.Pentru Sos De Salată
Într-un castron mic adăugați primele 6 ingrediente și amestecați pentru a combina. Aveți grijă când adăugați sucul de portocale din sângeaceste pete de lucruri.
Stropiți în ulei de măsline în timp ce amestecați constant, astfel încât totul să se amestece bine.Pune deoparte.Pentru Brânză De Capră Cu Crustă De Fistic
Așezați fisticul tocat pe o farfurie mică.
Rulați o jumătate din fiecare lingură de brânză de capră într-o bilă. Puteți face aceste orice dimensiune doriți.
Rulați fiecare bilă de brânză de capră în fisticul tocat și puneți-o deoparte.Pentru Salată
Într-un castron mare adăugați verdeață de salată, parsely, menta, ceapă roșie, cireșe uscate, castraveți și cartofi dulci prăjiți.Dacă pansamentul a început să se separe, amestecați din nou.
Stropiți pansamentul pe salata verde. Puteți folosi cât de mult sau cât de puțin doriți (puteți servi oricând sosul rămas cu salata). Dacă folosiți prea mult pansament, verdele dvs. se va satura și se va ofili.Folosind clești sau 2 furculițe, aruncați ușor pansamentul și verdeața împreună.
Serviți verdele pe farfurii.
Adăugați sfecla prăjită (acestea arent adăugat mai devreme, deoarece acestea vor transforma totul violet atunci când se clatina salata verde).Se acoperă cu brânză de capră cu crustă de fistic și se servește.Bine ați venit la burta omului meu! Lasă-mi un comentariu și Anunță-mă ce părere ai despre site sau dacă există o rețetă pe care ai vrea să o vezi AICI. O zi bună.Ca asta? Îți vor plăcea acestea: salată de varză de toamnă cu Quinoa
Sos De Salată De Cartofi Cajun Pentru Salată De Cartofi Fără Maioneză
Salată spiralizată de morcovi și sfeclă
Rețetă De Cartofi De Ziua Sfântului Patricks
Salată Grecească De Paste Orzo