Salată de cartofi dulci la grătar și ardei roșu

Cartofi dulci la grătar și salată de ardei roșu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă verde, suc de lămâie, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată soba cu cartofi dulci la grătar, vinete și ardei roșu, Ardei Roșu La Grătar, Ceapă Dulce Și Salată De Roșii, și Pește la grătar cu salată nouă de cartofi, ardei roșu și măsline.
Instrucțiuni
Pentru pansament, într-un castron mic, bateți primele șapte ingrediente; pus deoparte.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Ardei roșii la grătar la foc mediu timp de 10-15 minute sau până când pielea se blisterează, întorcându-se frecvent. Puneți imediat ardeii într-un castron mare; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Între timp, într-un castron puțin adânc, stropiți felii de cartof dulce cu 2 linguri de pansament; aruncați pentru a acoperi. Puneți pansamentul rămas deoparte. Aranjați feliile de cartofi pe o grătar; așezați pe un grătar. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Tăiați în bucăți de mușcătură.
Îndepărtați și aruncați pielea carbonizată din ardei; semințe și tocați grosier. Într-un castron mare, combinați cartofii, ardeii, țelina, ceapa și cilantro.
Bateți pansamentul rezervat; se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi.
Se servește la temperatura camerei.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Brick & Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Cărămidă Și Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay]()
Cărămidă Și Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay