Salată de cartofi dulci din Caraibe și fasole neagră
Salata de cartofi dulci din Caraibe și fasole neagră este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție conține 225 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, fasole, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Supă de fasole neagră și cartofi dulci din Caraibe, Salată de fasole neagră și cartofi dulci, și Salată de cartofi dulci, fasole neagră și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiti cartoful dulce, acoperit, 5 minute sau pana se inmoaie si raciti.
Combinați chutney și următoarele 6 ingrediente (chutney prin usturoi) într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați cartofi dulci, 1/4 cană de ceapă și fasole; se amestecă bine pentru a acoperi.
Așezați 1 cană de spanac pe fiecare dintre cele 3 farfurii; se acoperă cu 2/3 cană amestec de fasole.
Se presară uniform cu 1/4 cană de ceapă.