Salată De Cartofi De Legume Toscane

Salată De Cartofi De Legume Toscane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi de legume toscane. Această rețetă servește 8. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, fasole, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rago De Legume Toscane 6t, Supă De Legume Toscane, și Supă De Legume Toscane.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii și apa în caserola cu microunde de 3 litri; capac. Cuptor cu microunde la mare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Adăugați legumele rămase. Cuptor cu microunde 10 până la 12 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
3
Scurgere.
4
Aruncați legumele și pansamentul. Dați la frigider câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista