Salată De Cartofi Curry
Salata de cartofi curry este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 100 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de sos de piper, sare, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Salată De Cartofi Curry, Salată de cartofi cu maioneză curry, și Salată de cartofi curry și linte roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cratiță medie; acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până se înmoaie.
Combinați iaurtul și următoarele 3 ingrediente (prin sare), amestecând cu un tel.
Așezați cartofii răciți într-un castron mare.
Adăugați morcovi, 5 linguri de ceapă verde, țelină și amestec de iaurt; aruncați ușor pentru a combina.
Se presară cu restul de 3 linguri de ceapă verde și caju.