Salata de cartofi cu ulei și oțet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 153 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, zahăr, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată De Cartofi Cu Ulei Și Oțet, Salată de cartofi cu oțet de șampanie, și Salată De Cartofi Cu Sare Și Oțet.
Instrucțiuni
1
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu sare fierbinteapa pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgere.Se răcește la doar cald, 10 până la 15 minute; coajacartofi.
3
Tăiați fiecare cartof în jumătate, apoi tăiați-lîn felii de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
4
Așezați cartofii calzi într-un castron mare. Oțet de vin amestecat și zahăr în castron micpână când zahărul se dizolvă, apoi se stropesc pestecartofi. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin
Cartofi
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă în felii de ceapă.Condimentează după gust cu sare și piper. Se răcește temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă
6
Adăugați ulei de măsline și pătrunjel în cartofi.Aruncați bine și lăsați la marinat cel puțin 20 de minuteși până la 2 ore la temperatura camerei.