Salată de cartofi cu somon și fasole verde
Salata de cartofi cu somon și fasole verde este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 455 calorii, 30g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ceapă subțire, lămâi, muștar de piatră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare includ Piept de pui al companiei aeriene cu cuscus israelian, rodii și fasole verde, Somon prăjit cu salată de Haricots Verts, și Filet de vită umplut cu vârfuri de fasole și piure de rădăcină de cartofi-țelină.
Instrucțiuni
Pentru somon: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și lăsați să se încălzească.
Se presară somonul cu sare și piper, apoi se adaugă în tigaie. Căutați somonul pe prima parte până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Apoi întoarceți fileurile și repetați procesul, reducând căldura la mediu pentru a doua parte. Peștele va fi mediu în această etapă. Terminați în cuptor pentru gătit suplimentar dorit. Odată fierte, strecurați lămâile peste pește și în tigaie și lăsați somonul să se odihnească în timp ce gătiți legumele.
Adăugați uleiul de semințe de struguri într-o tigaie la foc mare și lăsați să se încălzească. Apoi adăugați cartofii și ceapa, gătind până când ceapa se înmoaie, 3 până la 4 minute. Apoi, adăugați fasolea, usturoiul, sucul de mere, sucul de lămâie și muștarul, reducând căldura la mediu. Gatiti pana cand fasolea s-a inmuiat, ultimele 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Serviți salata în centrul farfuriei. Se acoperă cu somonul și se strecoară cu sosul de tigaie de legume.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca GEN5 Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.