Salată de cartofi cu pesto de rucola, mazăre și dovlecei
Salata de cartofi cu pesto de rucola, mazăre și dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 113 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 76 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanacul sfâșiat, ceapa verde, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salata de cartofi și fasole verde a lui Michael Natkin cu pesto de rucola, Mazăre și fasole verde cu pesto de Arugula-mentă, și Mazăre și fasole verde cu pesto de Arugula-mentă.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pesto, combinați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până la tocat.
Adăugați suc de lămâie și următoarele 4 ingrediente (suc de lămâie prin piper); procesați până se amestecă bine.
Puneți cartoful într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 9 minute.
Adăugați mazărea și gătiți 1 minut sau până se înmoaie.
Combinați amestecul de cartofi, pesto și dovleceii într-un bol; aruncați bine.