Salată De Cartofi Cu Oțet Balsamic

Salata de cartofi cu oțet Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 282 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 336 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, ardei prăjiți, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Salată de fructe de pădure cu oțet Balsamic și miere, Salată De Cartofi Cu Ulei Și Oțet, și Salată de cartofi cu ulei și oțet.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se gătește timp de 5 până la 10 minute, până se înmoaie.
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Adăugați ceapa, ardeii roșii, măslinele și anghinarea în castron cu cartofii. Într-un castron separat, amestecați oțetul balsamic, uleiul de măsline, oregano, busuiocul, pudra de muștar și pătrunjelul.
Se toarnă peste legume și se amestecă pentru a acoperi. Se răcește cel puțin 4 ore sau peste noapte înainte de servire.