Salată de cartofi cu ierburi proaspete și lămâie

Salata de cartofi cu ierburi proaspete și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 282 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, ceapă, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată cremoasă de cartofi cu lămâie și ierburi proaspete, Salată caldă de cartofi cu ierburi proaspete, și Salată de cartofi sudici cu ierburi proaspete.
Instrucțiuni
Bateți uleiul, sucul de lămâie și coaja de lămâie într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Așezați 1/2 cană de pansament într-un castron mare.
Se amestecă ardeiul verde, ceapa, coriandrul, busuiocul și menta.
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 25 de minute.
Se scurge; se răcește 15 minute.
Tăiați cartofii în cuburi de 1/2 inch.
Adăugați cartofii în castron cu pansament și aruncați pentru a amesteca.
Lăsați să stea 10 minute. Condimentați după gust cu sare și piper, adăugând mai mult pansament, dacă doriți.
Se servește la temperatura camerei.