Salată de cartofi cu ierburi cu fasole verde și roșii

Salată de cartofi cu ierburi cu fasole verde și roșii
Salata de cartofi cu ierburi cu fasole verde și roșii este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână fasole, oțet de vin, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi cu fasole verde și roșii, Roșii cu ierburi ' n ' fasole verde, și Salată Orzo cu porumb, fasole verde și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-un cuptor olandez; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați fasole și gătiți 6 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3
Scurgere.
4
Combinați busuiocul și următoarele 7 ingrediente (busuioc prin usturoi) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul de cartofi; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6
Adăugați roșii și aruncați ușor. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista