Salată De Cartofi Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi cu ierburi. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 152 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, frunze de cimbru, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Salată De Cartofi Noi Cu Ierburi, Salată De Cartofi Cu Ierburi, și Salată de cartofi cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un fierbător de 5 litri acoperiți cartofii cu apă sărată rece cu 2 inci și fierbeți până când sunt fragede când sunt testate cu o frigăruie de lemn, 10 minute (pentru cartofi mici) până la 25 de minute (pentru fierbere mai mare sau cartofi universali).
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și răciți la temperatura camerei.
Se toacă pătrunjelul și cimbru.
Tăiați cartofii răciți în bucăți de 1 1/2 inch. Într-un castron aruncați ușor cartofii cu ierburi, ulei, șalotă și sare și piper după gust.
Serviți salata de cartofi la temperatura camerei.