Salată De Cartofi Cu Ierburi
Salata de cartofi cu ierburi este o fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. O porție conține 256 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, oțet de șampanie, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Cartofi Cu Ierburi, Salată De Cartofi Cu Ierburi, și Salată De Cartofi Noi Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare umplută cu apă puternic sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când un cuțit de tocat poate fi introdus cu ușurință în cartofi, aproximativ 12 până la 14 minute. Între timp, bateți uleiul, șalota, oțetul, muștarul, 1 linguriță de sare măsurată și piperul măsurat într-un castron mare, nereactiv și puneți deoparte.Când cartofii sunt gata, scurgeți-i, transferați-i pe o foaie de copt cu margini și întindeți-i într-un strat uniform. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca, dar încă cald, aproximativ 20 de minute. Feliați cartofii în rondele de 1/2 inch și puneți-le în castron cu pansamentul.
Adăugați ierburile și restul de 1 1/2 lingurițe de sare și aruncați ușor pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Se servește cald sau la temperatura camerei.