Salată de cartofi cu fasole verde și Salsa Verde
Reteta Salata de cartofi cu fasole verde si Salsa Verde se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 208 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură mexicană. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți pătrunjel, ulei de măsline, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de mâncare și vin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Cartofi Salsa Verde, Salată de pui de cartofi prăjiți cu Salsa Verde, și Fasole Și Salsa Verde.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați uleiul de măsline cu arpagicul, pătrunjelul, menta, coaja de lămâie, sucul de lămâie și usturoiul și condimentați cu sare.
Lăsați salsa verde să stea la temperatura camerei timp de 15 minute până la 1 oră.
Între timp, într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă rece, adăugați un vârf mare de sare și aduceți la fierbere. Gatiti cartofii la foc moderat pana se inmoaie, aproximativ 8 minute; scurgeți-le și readuceți-le în cratiță.
Adăugați 1 lingură de unt și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fasolea și gătiți până la crocant-fraged, 4 minute; scurgere. Întoarceți fasolea în oală și amestecați restul de 1 lingură de unt. Se condimentează cu sare.
Adăugați jumătate din salsa verde la cartofi și jumătate la fasole, amestecând pentru a acoperi.
Transferați fasolea într-un bol de servire. Se acoperă cu cartofii, se ornează cu florile de arpagic și se servește imediat.