Salată de cartofi cu fasole verde și Salsa Verde

Salată de cartofi cu fasole verde și Salsa Verde
Reteta Salata de cartofi cu fasole verde si Salsa Verde se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 208 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură mexicană. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți pătrunjel, ulei de măsline, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de mâncare și vin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Cartofi Salsa Verde, Salată de pui de cartofi prăjiți cu Salsa Verde, și Fasole Și Salsa Verde.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați uleiul de măsline cu arpagicul, pătrunjelul, menta, coaja de lămâie, sucul de lămâie și usturoiul și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați salsa verde să stea la temperatura camerei timp de 15 minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
3
Între timp, într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă rece, adăugați un vârf mare de sare și aduceți la fierbere. Gatiti cartofii la foc moderat pana se inmoaie, aproximativ 8 minute; scurgeți-le și readuceți-le în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați 1 lingură de unt și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SareSare
5
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați fasolea și gătiți până la crocant-fraged, 4 minute; scurgere. Întoarceți fasolea în oală și amestecați restul de 1 lingură de unt. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FasoleFasole
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați jumătate din salsa verde la cartofi și jumătate la fasole, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
CartofiCartofi
FasoleFasole
8
Transferați fasolea într-un bol de servire. Se acoperă cu cartofii, se ornează cu florile de arpagic și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
FasoleFasole
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista