Salata de cartofi condimentată cu India ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 325 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ardei iute, sos de coriandru-mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de Sockeye cu condimente indiene și cartofi la grătar, Împachetări cu cartofi indieni condimentate, și Pene De Cartofi Condimentate Indiene Crocante.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o tigaie și acoperiți cu apă rece și un vârf de sare. Aduceți la fierbere și apoi reduceți focul pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
În timp ce cartofii fierb, încălziți untul într-o tigaie mică și puneți semințele de chimen și muștar zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Lăsați să se încălzească încet, până când semințele de muștar încep să se scurgă și să apară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Se ia de pe foc, se adaugă un vârf de praf de turmeric și oțetul de vin alb, se amestecă bine. Pune deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
Turmeric
5
Testați cartofii pentru coacere, folosind un cuțit ascuțit. Când este gătit, strecurați apa și tăiați cartofii în bucăți mai mici, în timp ce sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se toarnă peste amestecul de unt și oțet și legumele fierte și se aruncă ușor pentru a se combina. Verificați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Chiar înainte de servire, salată de top cu migdale fulgi, stafide, ceapă de primăvară și frunze de coriandru. (Rețineți că soțul meu sa bucurat cu niște salată iceberg.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Iceberg
Ceapă De Primăvară
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
8
Se servește cu pansamentul de coriandru-mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Așezați toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează