Salată De Cartofi Chipotle

Salata de cartofi Chipotle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 321 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de ceapă sau / 2, cartofi roșii, ulei de măsline. globul ocular și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cartofi Chipotle, Salată De Cartofi Cu Ardei Chipotle, și Salată Cremoasă De Cartofi Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă. Aduceți apa la fiert și condimentați apa din belșug cu sare și gătiți cartofii până când se înmoaie doar furculița, 8 până la 9 minute.
Combinați chipotles, sos, marmeladă, suc, oțet într-un castron, apoi amestecați în uleiul de măsline extravirgin.
Scurgeți bine cartofii, întoarceți-i în oala fierbinte pentru a lăsa apa să se evapore, apoi adăugați imediat la pansament. Pansamentul va fi mai bine absorbit de taterele calde. Aruncați cu ceapă și ierburi și condimentați salata cu sare și piper, după gust.
Stropiți puțin mai mult ulei de măsline extravirgin peste salată dacă se usucă.