Salată de cartofi, ceapă roșie și măsline
Dacă aveți aproximativ 40 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de cartofi, ceapă roșie și măsline ar putea fi grozavă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 75 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână cartofi noi, suc de lămâie, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată de portocale, ceapă roșie și măsline negre, Pește la grătar cu cartofi noi, ardei roșu și salată de măsline, și Salată de ceapă roșie și cartofi la grătar.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita cu sare timp de 15-20 de minute pana se inmoaie, apoi scurgeti bine si varfati intr-un castron mare.
Răsturnați sucul de lămâie, harissa, sarea și piperul într-un castron și bateți bine, apoi adăugați ceapa și uleiul de măsline și bateți din nou.
Se toarnă peste cartofi și măsline, se aruncă bine, apoi se lasă să se răcească. Poate fi acoperit și răcit până la 1 zi.