Salată de cartofi bătută
Salata de cartofi bătute ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 155 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă de primăvară, frunze de mentă, iaurt natural și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 91%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Cartofi Bătută, Salată De Mazăre Și Cartofi Bătuți, și Salată de cartofi și fasole verde.
Instrucțiuni
Se fierb cartofii timp de 15 minute sau până când se înmoaie, apoi se scurg și se răcesc. Se amestecă împreună usturoiul, iaurtul, oțetul și zahărul cu niște condimente, pentru a face pansamentul. Poate fi făcută în această etapă până la o zi înainte.
Pentru a servi, amestecați majoritatea cepei de primăvară și menta în pansament, apoi turnați-o peste cartofi. Amestecați ușor, având grijă să nu rupeți cartofii. Se împrăștie cu restul de ceapă de primăvară și mentă pentru a servi.