Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi Bistro. Această rețetă servește 12 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 213 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nuci, oțet de vin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată Franceză De Pui Și Cartofi Bistro, Cartoful La Cuptor Bistro, și Salată Bistro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 3 litri, puneți cartofii, granulele de bouillon și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon
Cartofi
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați apă. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura la minim. Fierbeti la foc mic acoperit aproximativ 15 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
3
Răciți cartofii în lichidul de gătit în frigider cel puțin 3 ore sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
4
Scurgeți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
5
Adăugați nuci și ceapă la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Nuci
Ceapă
6
În recipientul bine acoperit, agitați toate ingredientele pentru pansament până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
7
Se toarnă pansamentul peste amestecul de cartofi și se aruncă ușor.