Salată De Cartofi Afumați
Salata de cartofi afumați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 58 cenți pe porție. Dacă aveți piper, ulei de măsline, așchii de lemn mesquite și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Cartofi Wahoo Afumată, Salată de hering și cartofi afumați, și Salată De Cartofi De Boia Afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă 1 oră; scurgere.
Scoateți grătarul și puneți-l deoparte. Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte până la mediu-mare și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 40
Perforați fundul unei tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit.
Așezați tigaia pe elementul de căldură pe partea încălzită a grătarului; adăugați 1 cană de așchii de lemn în tigaie.
Așezați grătarul pe grătar.
Combinați 1 lingură de ulei, piper, sare și cartofi într-un castron mediu; aruncați pentru a acoperi. Aranjați cartofii într-un singur strat într-o tigaie de folie de unică folosință.
Puneți tigaia peste partea neîncălzită; închideți capacul. Gatiti 30 de minute la 400 sau pana se inmoaie si adaugati 1 cana ramasa aschii de lemn dupa 15 minute.
Scoateți cartofii de pe grătar.
Combinați cartofii, măslinele și ceapa într-un castron mediu.
Combinați uleiul rămas, pătrunjelul și ingredientele rămase într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Stropiți amestecul de ulei peste amestecul de cartofi; aruncați bine.