Salată De Caracatiță Pentru Copii
Salata de caracatiță pentru copii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 158 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, oregano, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Caracatiță grecească pentru copii, Crudo de caracatiță cu cartofi pentru copii, și Polpo alla griglia (caracatiță la grătar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți caracatițele sub apă rece, apoi acoperiți cu apă cu 2 inci într - o oală grea de 5 până la 6 litri. Se aduce la fierbere cu frunza de dafin, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, până când caracatițele sunt fragede (tentaculele pot fi ușor străpunse cu o furculiță), aproximativ 45 de minute.
Transferați caracatițele într-o strecurătoare cu clești, apoi aruncați lichidul de gătit și frunza de dafin. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați și aruncați capetele și înjumătățiți caracatițele pe lungime. Se răcește la temperatura camerei.
Bateți împreună ulei, suc de lămâie, sare de mare, piper și oregano. Aruncați caracatițele cu pansament și marinați, amestecând ocazional, 20 de minute la temperatura camerei.
* Dacă nu găsiți caracatițe pentru copii, puteți înlocui o caracatiță obișnuită de 2 1/2 lb, deși textura nu va fi la fel de delicată. Aruncați capul de caracatiță obișnuită, apoi tăiați corpul și tentaculele în bucăți de 2 inci; urmați procedura de gătit baby-octopus (de mai sus), dar fierbeți aproximativ 1 1/2 ore în loc de 45 de minute.Dacă sarea dvs. de mare este foarte granulară și asemănătoare pietrișului, zdrobiți-o folosind partea plată a unui cuțit mare și greu sau fundul unei tigaie grele.* Caracatițele pot fi gătite și tăiate (dar nu aruncate cu pansament) cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.