Salată De Capon: Insalata Di Capone

Salată De Capon: Insalata Di Capone
Salată de Capon: Insalata Di Capone este un fel principal care servește 10. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 399 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de ulei de măsline, așchii parmigiano-reggiano, oțet de vin roșu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Capone, Broccoli și Ziti, Pui Capone, Broccoli și Ziti, și Salată Eoliană-Insalatan Eoliana.

Instrucțiuni

1
Puneți stafidele într-un castron și adăugați apă caldă pentru a acoperi. Înmuiați până când stafidele sunt pline, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se scurge și se usucă.
3
Într-un castron mare, combinați caponul, țelina, semințele de rodie, fisticul și stafidele înmuiate; se amestecă bine. Într-un castron, combinați uleiul de măsline și oțeturile, amestecând pentru a emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se toarnă peste salată și se condimentează cu sare și piper. Mound salata capon pe un platou de servire. Acoperiți salata cu așchii Parmigiano-Reggiano, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Maison De La Villette Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Maison De La Villette Chardonnay
Maison De La Villette Chardonnay
Culoare aurie minunată, cu un nas subtil de flori albe și citrice. Un vin alb răcoritor și complex, cu plăcintă cu lămâie, arome proaspete de banane și pere, urmate de note prăjite de pralină, vanilie și castane confiate. Perfect servit singur ca aperitiv sau cu fructe de mare, pești la grătar și salate.Fermentarea de 10 până la 12 zile cu stejar francez și American este urmată de o maturare moale de 6 luni pe minciunile naturale ale vinului. Aproximativ jumătate din amestecul final completează fermentația malolactică, ceea ce permite menținerea unei anumite acidități naturale. O îmbuteliere timpurie permite captarea prospețimii și a aromelor primare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Revista