Salată de calmar și prune la grătar cu coriandru, mentă și arahide

Salata de calmar și prune la grătar cu coriandru, mentă și arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de frunze de mentă, scallion, prune coapte ferme și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Calmar la grătar cu salată de Miner și mentă , pătrunjel, pesto de hamsii, Creveți La Grătar Cu Coriandru, Var Și Arahide, și Salată Picantă De Pepene Galben Cu Arahide Și Mentă.
Instrucțiuni
Bateți împreună suc de lămâie, oțet, zahăr, ulei de susan, pastă de chile și 1/4 linguriță de sare.
Tăiați corpurile de calmar deschise pentru a face bucăți plate și, ținând cuțitul aproape paralel cu suprafața de lucru (la un unghi de 30 de grade), marcați partea interioară a calmarului aplatizat într-un model încrucișat (nu tăiați până la capăt). Se usucă corpurile de calmar și tentaculele și se aruncă cu ulei vegetal, 1/4 linguriță sare și piper.
Încălziți tigaia cu grătar ușor unsă la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi grătiți corpurile de calmar, în loturi, dacă este necesar, cu părțile încrucișate mai întâi, întorcându-se o dată, până când sunt fierte (calmarul se va ondula pe măsură ce gătește), aproximativ 2 minute.
Transferați pe o placă de tăiere la grătar și păstrați-o caldă, acoperită. Grătar tentaculele în același mod.
Tăiați corpurile de calmar transversal în bucăți de 1 inch.
Grill prune, în loturi, dacă este necesar, întorcându-se o dată, până când apar semne de grătar, aproximativ 2 minute.
Transferați la grătar într-un castron.
Aruncați varza cu coriandru, mentă, scallion, 1/4 cană de arahide, jumătate de pansament și restul de 1/4 linguriță de sare. Salată de movilă pe farfurii și deasupra cu calmar și prune.
Stropiți cu pansament după gust și presărați cu 1/4 cană de arahide rămase.
·Dacă nu vă place calmarul, puteți înlocui puiul — doar grătați și feliați 1 kilogram de piept de pui dezosat fără piele.