Salată de calmar și fasole albă

Salată de calmar și fasole albă
Salata de calmar și fasole albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 485 calorii, 27G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 59 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de țelină, fasole, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată Farro cu calmar, fasole albă și fasole verde, Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, și Pastele lui David Tanis cu calmar și fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați fasolea, usturoiul, țelina, cimbru, salvie, suc de lămâie, ulei și fulgi de ardei roșu. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă ușor până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. În timp ce se încălzește, tăiați corpurile de calmar în inele groase de 1/4 inch și înjumătățiți tentaculele. Când apa începe să fiarbă, adăugați calmarul și gătiți până la opac, nu mai mult de un minut. Scurgeți imediat calmarul într-o strecurătoare, apoi aruncați calmarul în vasul mare cu fasolea. Se amestecă ușor, apoi se lasă vasul deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Condimentează salata cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4
Se servește cu pâinea crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista