Salată de calmar la grătar cu Pesto din frunze de țelină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de calmar la grătar cu Pesto de frunze de țelină. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,43 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ardei cireșe, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Păstrăv la grătar cu dovlecei prăjiți, nuci pecan și Pesto cu frunze de țelină, Calmar la grătar cu salată de Miner și mentă , pătrunjel, pesto de hamsii, și Calmar la grătar cu ghimbir, țelină și Slaw de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aprinde un grătar. Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc mare până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Fulgi De Legume
2
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
3
Într-un robot de bucătărie, combinați 1/2 cană de pătrunjel cu frunzele de țelină, usturoiul și nucile de pin și procesați până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați cele 6 linguri de ulei de măsline și parmezanul și procesați până se omogenizează. Condimentează pesto-ul cu sare și piper și transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați țelina și blanch timp de 30 de secunde; scurgere. Clătiți sub apă rece și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Adăugați țelina, fasolea de unt, ardeii murați, ceapa și restul de 1 cană de pătrunjel în pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Unt
1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Într-un castron mediu, aruncați calmarul cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți calmarul la foc mare timp de 5 minute sau până când este carbonizat în locuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Tăiați corpurile în inele; lăsați tentaculele întregi.
10
Adăugați calmarul în salată și aruncați. Se condimentează cu sare și piper, se ornează cu busuiocul și se servește.