Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de calmar saut cu Salsa Verde. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole lima, salsa verde, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Salată De Cartofi Salsa Verde, și Calamar saut cu vinete prajite.
Instrucțiuni
1
Pentru calmar: Pat calmar uscat, se condimentează cu sare și piper și saut peste foarte mare, cu două linguri de ulei de măsline timp de aproximativ 1 minut, sau până când calmarul apare fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Calmar
1
Adăugați calmarul și ceapa fierte într-un bol de amestecare cu fasole și salată verde. Zdrobiți usturoiul, caperele și hamsia într-o pastă folosind un mortar și pistil sau un robot de bucătărie mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați un strop de suc de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
3
Adăugați ierburi tocate, tocateardei prajit Anaheim, coaja de lamaie si ulei de masline, apoi amestecati si ajustati consistenta cu mai mult ulei de masline. Îmbrăcați salata cu salsa verde și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Anaheim
Can) Canned Salsa Verde
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.