Salată de caise, rucola și brânză de capră la grătar

Salata de caise, rucola și brânză de capră la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 229 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oțet balsamic îmbătrânit, caise, uncii de rucola și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de caise, rucola și brânză de capră la grătar, Salată De Caise Și Brânză De Capră La Grătar, și Salată de rucola cu ciuperci la grătar și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, aruncați caisele cu 1 lingură de ulei de măsline și cimbru și condimentați cu sare și piper.
Lăsați să stea 10 minute.
Grătiți jumătățile de caise la foc mare timp de aproximativ 5 minute, rotind o dată, până când sunt ușor carbonizate și înmuiate.
Între timp, într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Transferați nucile pe o tăietură și tocați-le bine.
Puneți nucile de pin într-un castron mediu.
Bateți oțetul și restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Adăugați rucola și aruncați. Aranjați feliile de brânză de capră pe farfurii. Se acoperă cu jumătățile de caise și salata de rucola și se servește imediat.